MALZEMELER:
1 KAVANOZ KÖZLENMİŞ PATLICAN
1 KAVANOZ KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER
2 SU BARDAĞI KISIRLIK BULGUR
2 ADET KIRMIZI SOĞAN
3-4 ADET YEŞİL SOĞAN(YOKSA 1 ADET KURU SOĞAN)
1 ADET BÜYÜK BOY DOMATES
YARIM DEMET MAYDANOZ
BİR TUTAM TAZE NANE
BİR TUTAM REYHAN
KARABİBER,TUZ
BİRKAÇ ADET VARSA PANCAR TURŞUSU
4-6 ADET KORNİŞON
VARSA KÖZLENMİŞ YEŞİL BİBER
ZEYTİN YAĞI,NAR EKŞİSİ VE YARIM LİMON
YAPILIŞI:
Bulguru bir kaba dökün ve üzerini biraz geçecek kadar sıcak su ilave edin. suyunu çekesiye kadar bekletin.bütün malzemeleri istenilen sırada ve miktarda kesip doğrayıp biçiyoruz..süpersiniz siz hepsini evet evet bir aşçı edasıyla koyun gitsin..yapınca beni de çağırın birlikte yiyelim..SEVGİYLE KALIN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder