MALZEMELER:
1 kilo bostan patlıcan
yarık kilo dana kuşbaşı et
2 adet kuru soğan
3-4 adet sivri biber(yeşil)
4 adet domates
bir tutam maydanoz
1 kaşık domates 1 kaşık biber salçası
karabiber,tuz,sıvıyağ
yapılışı:
patlıcanları alaca soyup enlemesine yağda kızartıyoruz.eti başka bir tencerede iyice pişiriyoruz.soğanı ince kıyıp yağda soteliyoruz sırası ile biber, domates ve salçaları koyup pişiriyoruz içine en son pişen eti ve baharatlarını koyup kıyılmış maydanozu ilave ediyoruz.
kızarttığımız patlıcanların yarısını borcamın altına diziyoruz..hazırladığımız harçtan döküyoruz..kalan patlıcanları da üzerine dizerek kapatıyoruz.istenilen şekilde servis süslüyoruz.
1 su bardağı sıcak su koyup fırına atıyoruz..ÇOOOK GÜZEL OLDU BENDEN SÖYLEMESİ SİZDEN YAPMASI..:))