Aralık 09, 2012

hellim peynirli sütlü börek




MALZEME:

1 PAKET YUFKA
1 SU BARDAĞI TEREYAĞI VE ZEYTİN YAĞI KARIŞIMI
1 YUMURTA
2 SU BARDAĞI SÜT
BEYAZ PEYNİR
1 PAKET HELLİM

YAPILIŞ:
YUFKALARIN HER KAT ARASINA YAĞ SÜRÜLEREK EN ORTASINA DA PEYNİRLERİ KOYULARAK BÖREK ŞEKLİNE GETİRİN..EN ÜSTÜNE DE YAĞ VE YUMURTAYI KARIŞTIRIN VE SÜRÜN.EN SON SÜTÜNÜ DÖKEREK 1 GECE DOLAPTA YA DA 1-2 SAAT DOLAPTA BEKLETİN..(MUTLAKA BEKLETİLİYOR..

AFİYETLE..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...