Mart 17, 2013

kardeş sofralarına devam..




 rus saltası

malzemeler:
1 adet büyük boy patates
2 adet havuç
1 su bardağı bezelye
6-7 adet kornişon
1 kutu mısır
mayonez ve süzme yoğurt(miktar size kalmış)

yapılışı:
bezelye,havuç ve patatesi düdüklü tencerede buharda haşlıyoruz..benim düdüklü tenceremin sepeti var sepete sebzeleri koyuyorum altına da su koyuyorum ve haşlıyorum..su ve sepet birbirine değmiyor..haşlayıp soğutun mısır hariç diğer malzemeleri koyun ister resimdeki gibi ister de keyfinize göre süsleyin..afiyetle..


sosis tava



     garnitürlü pilav
     haşladığım sebzeleri burada da kullandım.


    fırında güveç


    fırında kaşarlı mantar


    mantarlı sucuklu börek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...