Ekim 12, 2013

ekmek arası kaymaklı tavuk


Selam sevgili takipçilerim..tatilimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun..yorucu iş yaşamından sonra böyle bir tatilin hepimize iyi geleceği kanısındayım.sizlere hafta sonu için çok kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz ekmek arası bir tarif vereceğim.10 dakikada pişen etin lezzetini sizler de seveceksiniz..eti kesmesi,pişirmesi ve hazırlaması tam tamına 20 dakika sürüyor..hepimiz için zamanın değerli olduğunu düşünerek tarifime geçiyorum


MALZEMELER:

2 ADET TAVUK GÖĞÜSÜ
2 ÇORBA KAŞIĞI KAYMAK (KAYMAĞINIZ YOKSA TEREYAĞI TERCİH EDİN)
KARABİBER,TUZ,KEKİK

İÇİNE KOYMAK İÇİN:MARUL,KORNİŞON,KETÇAP,MAYONEZ,DOMATES,HARDAL


YAPIMI:
-TAVUKLARI JÜLYEN DOĞRAYIN.
-TAVANIN ALTINI AÇIN VE HARLI ATEŞTE TAVUKLARINIZI PİŞİRMEYE BAŞLAYIN.
-TAVUKLARINIZ SUYUNU ÇEKİNCE KAYMAĞINI İLAVE EDİN VE KIZARTIN.
-İNDİRMEYE YAKIN BAHARATLARINI İLAVE EDİP TAVANIN ALTINI KAPATIN.
-İSTER SANDVİÇ EKMEĞİ İLE İSTERSENİZ PİDE İÇİNDE İSTEDİĞİNİZ MALZEMEYİ KOYARAK SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...