Şubat 07, 2013

kaymaklı lavaş





yuvarlak olan lavaşların içine kaymak sürdüm..sonra tam ortasına beyaz peynir ve kaşar peyniri koydum ve bohça şekli verdim..lavaşların üzerine de kalan kaymağı ve bir yumurta sarısını karıştırarak sürdüm..tepsiye dizdiğim lavaşların üzerine bir su bardağı süt döktüm..altı böreğim oldu bu şekilde..bir gece beklettim buzdolabında ve 250 derecede pişirdim..








kurabiye truffu



evde kalan kurabiyeler ve biraz kekim vardı ben de bitter çikolatayı mikro dalgada erittim içine biraz tereyağı koydum fındık taneleri ekledim.çok az tarçın koydum..labne peyniri biraz da.siz de istediğiniz malzemeyi ekleyebilirsiniz daha fazla..elimle yuvarladım ve ve hindistan cevizi ve antep fıstığına buladım..







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...