MALZEMELER:
6-7 adet antrikot
1 kahve fincanı süt
3-4 adet domates
3-4 adet yeşil biber
karabiber,tuz,fesleğen,kekik
tereyağı
3-4 adet sarımsak
YAPILIŞI:
önce antrikotları bir gece önceden vaktimiz varsa marine edelim..marine için sütü ve baharatları kullanalım..vakit yoksa 1-2 saat de yeterli olacaktır..tuzu marineye koymuyoruz etin pişme süresini uzatmış oluruz..sonra kalan etleri alta sebzeleri de üste gelecek şekilde dizelim tereyağını parça parça etlerin üzerine koyalım..ve 250 derecelik fırında üzerini alüminyum folyo ile kapatarak pişirelim..etlerin üzerilerinin kızarması için son 10 dakika folyoyu kaldıralım..SEVGİYLE YİYELİM..
Çok iştah açıcı.Ellerinize sağlık.Sevgilerimle:)
YanıtlaSilçok teşekkür ederim sizlere de kolay gelsin..
YanıtlaSil