MALZEMELER:
Yarım kilo pırasa
4 yumurta
yarım su bardağı galeta unu
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağı
zeytin yağı
aldığı kadar un(çavdar,kepekli,tam buğday)seçim sizin
1 paket kabartma tozu
beyaz peynir
üzeri için kaşar peyniri
tuz,karabiber
sucuk
YAPILIŞI:
pırasaları doğrayın ve zeytin yağında kavurun..kavrulunca altını kapatın ve tereyağını ilave edin..soğuması için bekletin..
başka bir yerde diğer malzemeleri karıştırın ve kek kıvamına gelecek şekilde un ilave edin..beyaz peyniri koymayın..pırasaları da içine ekleyin yağlı kağıdı serin ve borcama dökün..üzerine beyaz peyniri serpiştirin ve sucukları yerleştirin.200 derece fırında pişirin..indirmeye yakın kaşarını koyun servise hazır bile..