MALZEMELER:
2 ADET TAVUK GÖĞÜSÜ
2 ÇORBA KAŞIĞI KAYMAK (KAYMAĞINIZ YOKSA TEREYAĞI TERCİH EDİN)
KARABİBER,TUZ,KEKİK
İÇİNE KOYMAK İÇİN:MARUL,KORNİŞON,KETÇAP,MAYONEZ,DOMATES,HARDAL
YAPIMI:
-TAVUKLARI JÜLYEN DOĞRAYIN.
-TAVANIN ALTINI AÇIN VE HARLI ATEŞTE TAVUKLARINIZI PİŞİRMEYE BAŞLAYIN.
-TAVUKLARINIZ SUYUNU ÇEKİNCE KAYMAĞINI İLAVE EDİN VE KIZARTIN.
-İNDİRMEYE YAKIN BAHARATLARINI İLAVE EDİP TAVANIN ALTINI KAPATIN.
-İSTER SANDVİÇ EKMEĞİ İLE İSTERSENİZ PİDE İÇİNDE İSTEDİĞİNİZ MALZEMEYİ KOYARAK SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.