tag:blogger.com,1999:blog-3318339418027792559.post6886171988365284288..comments2023-10-07T19:15:19.348-07:00Comments on gül seda baltacı: hellimli lavaş böreğigül-i nisan mutfağıhttp://www.blogger.com/profile/03376361552716269642noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3318339418027792559.post-41405086751878984902013-12-24T13:10:40.243-08:002013-12-24T13:10:40.243-08:00MERHABA..Lavaşların kıvamı börek kıvamında oluyor....MERHABA..Lavaşların kıvamı börek kıvamında oluyor..Hellimi bir kere yıkayıp kullanıyorum.Çok güzel oluyor tavsiye ederim..gül-i nisan mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/03376361552716269642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3318339418027792559.post-85862611316260527392013-12-24T13:08:13.782-08:002013-12-24T13:08:13.782-08:00ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NURSEN HANIMCIM.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NURSEN HANIMCIM.gül-i nisan mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/03376361552716269642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3318339418027792559.post-85967507163665462912013-12-24T12:32:59.951-08:002013-12-24T12:32:59.951-08:00nasıl bir kıvamı oluyor pişen lavaşların ıslak ısl...nasıl bir kıvamı oluyor pişen lavaşların ıslak ıslak olmuyor değilmi,börek yumuşaklığında oluyormu?<br />hellimleri tuzlumu kullanıyorsunuz yoksa yıkıyormusunuz?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3318339418027792559.post-1997386474566458882013-12-17T08:08:27.230-08:002013-12-17T08:08:27.230-08:00Çayın yanına nefis olur,ellerinize sağlık..Çayın yanına nefis olur,ellerinize sağlık..Nurşen Aksoyhttps://www.blogger.com/profile/14643739932900317347noreply@blogger.com